Hoe te verwijderen Search9.askthepotato.com (Chrome/Edge/Firefox) | Bijgewerkt

Uncategorized

Browserkapers zitten bekend voor zitten zeer vervelende parasieten die hebben de capaciteit om te zetten uw het doorbladeren ervaring in complete hel. Zodra ze uw apparaat infiltreren, zullen zij elke webbrowser beschikbaar infecteren. Het doel is om te zetten hen in het weergeven van advertentie tools. Geen toepassing is immuun voor het effect – Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Microsoft Edge. Als u ze hebt, kunt u er zeker van te zijn dat ze onder de controle van deze schadelijke software zijn geworden.

Search9.askthepotato.com is een website die wordt weergegeven is hoffelijkheid van een kaper op uw PC. Het is zeer waarschijnlijk dat deze pagina uw startpagina en zoekmachine heeft vervangen. De plaag zal zorg ervoor dat u omgeleid naar deze site, evenals het openen in nieuwe tabbladen. Wat is meer, streven kaper parasieten naar winst door het genereren van meerdere opdringerige advertenties die uw scherm elke keer overstromen zullen dat u uw browser opent. Het ding is, zij zou kunnen leiden u naar onbetrouwbare pagina’s.

U ziet, browserkapers niet zijn geprogrammeerd om te controleren of de links die zij zal bevorderen. Dat is waarom je moet voorzichtig zijn niet te klikken op dergelijke schaduwrijke inhoud. Maar zelfs als je de promoties vermijden, de parasiet nog steeds zal zitten kundig voor ravage aanrichten op uw browser, waardoor het niet in staat om goed te draaien.

Slechts één klik zou op de verkeerde plaats en de verkeerde moment voor u om te onbewust infecteren uw computer met deze gevaarlijke pest duren. Vaak, hijackers toegang krijgen tot uw PC via dubieuze links, gebundeld software, torrents, nep update aanvragen en spam e-mailberichten die bijlagen of uitvoerbare bestanden bevatten. Het goede nieuws is, dat dit soort malware niet kan kappen naar uw computer. De enige manier om te infiltreren in het apparaat is als u het machtigen om te doen.

In de meeste gevallen doet de gebruiker dat zelfs zonder het te beseffen. Dat is waarom het is heel belangrijk om te letten op wat jij online, evenals over niet overslaan lezen de voorwaarden. Wij raden ook kiezen voor een aangepaste installatiemodus wanneer beschikbaar, om ervoor te zorgen dat er geen verborgen inhoud wordt geïnstalleerd op uw computer onopgemerkt.

Browser hijackers zijn zeer gevaarlijke parasieten die kunnen buitengewoon schadelijk elke webbrowser die u hebt. Deze dreiging is ook een ernstige bedreiging voor uw persoonlijke en financiële informatie. Kapers zijn kundig voor uw online activiteiten controleren en verzamelen van gegevens, zoals, maar niet beperkt tot de navigatiegeschiedenis en zoekopdrachten, zodat het kan aanpassen van de advertenties en ze aantrekkelijker te voor u maken.

Voor elke klik die u aanbrengt, zal de parasiet betaald krijgen. Wees niet naïef, zelfs als u de weergegeven advertenties negeren of gebruik de Incognito-modus, zal uw probleem niet oplossen. De kaper zal gewoon meer agressieve en gebruiken andere tactieken. Uw enige redding is het verwijderen van de browser hijacker vanaf uw apparaat zo spoedig mogelijk. Hoe langer u vertraging op te treden, hoe hoger het risico van de parasiet slagen in haar missie. Bescherming van uw privacy en terugkeren naar een normale surfervaring door het wegwerken van de Search9.askthepotato.com kaper, voordat het te laat is.

Search9.askthepotato.com verwijderen

STEP-1Voordat u begint het echte verwijderingsproces, moet u opnieuw opstarten in de veilige modus. Als u hoe u dit doet weet, slaat u de onderstaande instructies en gaat u verder met stap 2. Als u niet weet hoe het te doen, is hier hoe te opnieuw opstarten in de veilige modus:

Voor Windows 98, XP, Millenium en 7:
Herstart uw computer. Wanneer het eerste scherm met gegevens verschijnt, start u herhaaldelijk op F8 te drukken. Kies dan veilige modus met netwerk via de opties.
Safe Mode with Networking
8/ voor Windows 8.1
Klik op de knop Start, vervolgens klikt u op Configuratiescherm-> systeem en beveiliging — > Systeembeheer — > systeemconfiguratie.
Windows 8 Safe Mode with Network
check de veilige opstartoptie en klik op OK. Klik op opnieuw opstarten wanneer u wordt gevraagd.
Voor Windows 10
Open het menu Start en klik of tik op op de Power-knop.
win10 safemode 1
terwijl de Shift-toets ingedrukt, klik of tik op opnieuw opstarten.
win10 safemode 2

STEP-2Volg de stappen als u precies wilt verwijderen van Search9.askthepotato.com vanuit de browser:

Verwijderen uit Mozilla Firefox:

Open Firefox, klik op de hoogste-juiste hoek , klik op invoegtoepassingen, extensies volgende hit.
firefox extensions
zoekt verdachte of onbekende extensies, verwijder ze allemaal.

Verwijderen uit Chrome:

Open Chrome, klik op het menupictogram chrome op de hoogste-juiste hoek — >Meer gereedschappen -> Extensions. Daar de malware te identificeren en selecteer chroom-prullenbak-icoon (verwijderen).
chrome extensions

verwijderen van Internet Explorer:
Open IE, dan klik op IE vistuig pictogram op de hoogste-juiste hoek — > Invoegtoepassingen beheren.
ie gear
zoeken de schadelijke invoegtoepassing. Verwijderen door op uitschakelen te drukken.

STEP-3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de browser, klik vervolgens op Eigenschappen. Verwijder alles na de .exe”in het vak doel .

ff shortcut

STEP-4

Open het Configuratiescherm door de Win-toets en de R bijeen te houden. Schrijf appwiz.cpl in het veld en klik op OK.

appwiz

hier, vind een programma u had niet de bedoeling te installeren en te desinstalleren.

STEP-5

de Manager van de taak worden uitgevoerd door rechts op de taakbalk te klikken en Taakbeheer startente kiezen.

task manager

zorgvuldig kijken naar de bestandsnamen en de beschrijvingen van de draaiende processen. Als u een verdachte vindt, zoeken op Google naar de naam, of contact met mij direct te herkennen. Als u een malware-proces vindt, erop met de rechtermuisknop op en kiest u taak beëindigen.

STEP-6

open MS Config door de Win-toets en de R bijeen te houden. Typ msconfig en druk op Enter.

msconfig

Ga naar het tabblad opstarten en schakel posten die ‘Onbekend’ als de fabrikant hebben.

Nog steeds niet verwijderen Search9.askthepotato.com vanuit uw browser? Alsjeblieft, laat een reactie hieronder, beschrijven welke stappen dat u hebt uitgevoerd. Ik zal zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *