Hoe te verwijderen Shopping Helper Smartbar (Chrome/Edge/Firefox) | Bijgewerkt

Uncategorized
Remove Shopping Helper Smartbar

Ik schreef dit artikel u kunt gebruiken bij het verwijderen van Shopping Helper Smartbar. Deze Shopping Helper Smartbar verwijdering gids werkt voor Chrome, Firefox en Internet Explorer.

Shopping Helper Smartbar fungeert als een browser hijacker die kan infiltreren uw computer terwijl u zijn surfen op het web en probeert te downloaden van verschillende programma’s van derden websites. Wees ervan bewust dat deze kaper niet alleen uw standaardhomepage aangaat, maar ook uw standaardzoekmachine vervangt. Dus, in het geval dat u wilt wijzigen van de URL van uw homepage en zoek provider, moet u verwijderen Shopping Helper Smartbar browser hijacker vanaf uw PC zo spoedig mogelijk.

Na Shopping Helper Smartbar voert uw virtuele machine, het begint waardoor u veel problemen, waardoor het programma niet op het systeem moet worden gehouden. De duidelijkste verandering gemaakt door de kaper is de wijziging van uw standaard startpagina en zoekmachine die u zeker zult opmerken. Eigenlijk, dat is gewoon de manier waarop die de kapers werken – zodra zij uw PC infiltreren, hoeven geen goedkeuring uit te voeren wijzigingen daarop, die zeker schade aan uw computer toebrengen kan. Wat is interessanter is, is echter het feit dat je kan me niet herinneren het installeren van het programma op het systeem en dit zal u zeker de moeite.

In feite, Shopping Helper Smartbar hoeft niet elke goedkeuring in te voeren op uw computer. De kaper is echter zo bekwaam dat u het zelf installeren maken kon zonder zelfs te realiseren. Meestal, Shopping Helper Smartbar voert uw PC gebundeld met andere freeware, omdat het misschien de gemakkelijkste toegangspunt daarvoor biedt. Om die reden, elke keer wanneer u nieuwe software op uw virtuele machine installeert, moet u lezen alle de voorwaarden en bepalingen die door de wizard setup. In andere gevallen beleeft u beveiligings-gerelateerde problemen.

Remove Shopping Helper Smartbar
The Shopping Helper Smartbar Virus

Eenmaal geïnstalleerd op uw computer, Shopping Helper Smartbar vervangt uw standaardzoekmachine en homepage met search.shapdo.com en zal het toevoegen van knoppen voor snelle toegang tot populaire websites zoals Facebook, Twitter, Wikipedia, enz. Daarnaast ook zult kunnen luisteren naar de radio te controleren van het weerbericht. Je moet echter niet Shopping Helper Smartbar houden op uw PC omdat het advertentie-ondersteunde en u diverse bedreigingen blootstellen zal. Bijvoorbeeld, Shopping Helper Smartbar zal beginnen uw monitor met talrijke commerciële advertenties die kunnen u omleiden naar sommige beschadigde websites met schadelijke inhoud en besmetten uw PC met malware overstromingen. Bovendien, elke klik op de meegeleverde advertenties geld genereert voor hun makers en blijft het bestaan van het ongewenste programma.

Een ander ding die u moet weten over Shopping Helper Smartbar is het feit dat de weergegeven advertenties zijn niet het ding dat je over de meeste zorgen moet. In feite is de grootste kwestie met betrekking tot het programma de mogelijkheid toegang tot uw persoonlijke gegevens. Zodra de kaper uw PC infecteert, start uw virtuele controleactiviteiten en registreert uw het doorbladeren geschiedenis. Zodra het programma voldoende informatie over uw voorkeuren, Shopping Helper Smartbar aandelen de gegevens met derden verborgen achter het heeft verzameld en ze het voor kwaadwillige doeleinden kunnen gebruiken. Dit is de reden waarom u moet verwijderen Shopping Helper Smartbar meteen en ervoor te zorgen dat uw computer goed beschermd is tegen malware is.

Shopping Helper Smartbar verwijderen

STEP-1Voordat u begint het echte verwijderingsproces, moet u opnieuw opstarten in de veilige modus. Als u hoe u dit doet weet, slaat u de onderstaande instructies en gaat u verder met stap 2. Als u niet weet hoe het te doen, is hier hoe te opnieuw opstarten in de veilige modus:

Voor Windows 98, XP, Millenium en 7:
Herstart uw computer. Wanneer het eerste scherm met gegevens verschijnt, start u herhaaldelijk op F8 te drukken. Kies dan veilige modus met netwerk via de opties.
Safe Mode with Networking
8/ voor Windows 8.1
Klik op de knop Start, vervolgens klikt u op Configuratiescherm-> systeem en beveiliging — > Systeembeheer — > systeemconfiguratie.
Windows 8 Safe Mode with Network
check de veilige opstartoptie en klik op OK. Klik op opnieuw opstarten wanneer u wordt gevraagd.
Voor Windows 10
Open het menu Start en klik of tik op op de Power-knop.
win10 safemode 1
terwijl de Shift-toets ingedrukt, klik of tik op opnieuw opstarten.
win10 safemode 2

STEP-2Volg de stappen als u precies wilt verwijderen van Shopping Helper Smartbar vanuit de browser:

Verwijderen uit Mozilla Firefox:

Open Firefox, klik op de hoogste-juiste hoek , klik op invoegtoepassingen, extensies volgende hit.
firefox extensions
zoekt verdachte of onbekende extensies, verwijder ze allemaal.

Verwijderen uit Chrome:

Open Chrome, klik op het menupictogram chrome op de hoogste-juiste hoek — >Meer gereedschappen -> Extensions. Daar de malware te identificeren en selecteer chroom-prullenbak-icoon (verwijderen).
chrome extensions

verwijderen van Internet Explorer:
Open IE, dan klik op IE vistuig pictogram op de hoogste-juiste hoek — > Invoegtoepassingen beheren.
ie gear
zoeken de schadelijke invoegtoepassing. Verwijderen door op uitschakelen te drukken.

STEP-3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de browser, klik vervolgens op Eigenschappen. Verwijder alles na de .exe”in het vak doel .

ff shortcut

STEP-4

Open het Configuratiescherm door de Win-toets en de R bijeen te houden. Schrijf appwiz.cpl in het veld en klik op OK.

appwiz

hier, vind een programma u had niet de bedoeling te installeren en te desinstalleren.

STEP-5

de Manager van de taak worden uitgevoerd door rechts op de taakbalk te klikken en Taakbeheer startente kiezen.

task manager

zorgvuldig kijken naar de bestandsnamen en de beschrijvingen van de draaiende processen. Als u een verdachte vindt, zoeken op Google naar de naam, of contact met mij direct te herkennen. Als u een malware-proces vindt, erop met de rechtermuisknop op en kiest u taak beëindigen.

STEP-6

open MS Config door de Win-toets en de R bijeen te houden. Typ msconfig en druk op Enter.

msconfig

Ga naar het tabblad opstarten en schakel posten die ‘Onbekend’ als de fabrikant hebben.

Nog steeds niet verwijderen Shopping Helper Smartbar vanuit uw browser? Alsjeblieft, laat een reactie hieronder, beschrijven welke stappen dat u hebt uitgevoerd. Ik zal zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *