Hoe te verwijderen Similar Photo Cleaner | Bijgewerkt

Uncategorized

Similar Photo Cleaner is een klassieke PUP (potentieel ongewenste programma). Vindt u dat het reclame maken zoals een nuttige app die u bij het verwijderen van meerdere kopieën, allemaal helpen kan met behulp van de automatische instellingen. Het belooft upto GBs schijfopslag snel schoon te maken, en ook om u te voorzien van een georganiseerde fotobibliotheek.

Vallen niet voor deze leugens. In werkelijkheid volgt deze toepassing orders te controleren van uw online activiteiten en verzamelen van gevoelige gegevens zoals het doorbladeren geschiedenis, zoekquery’s, favoriete pagina’s, enz. Nadat deze informatie is verwerkt, zal deze parasiet ervoor om uw scherm met gerichte advertenties die erop gericht zijn om uw aandacht te grijpen en u op hen klikt.

Voor elke klik u, de PUP zal betaald. Zelfs als u probeert te negeren van alle promoties of surfen op het internet via Incognito-modus, zal het probleem blijven bestaan. In feite, krijgt de PUP meer en meer agressief. Uw browser zal binnenkort beginnen te underperformance, en voel zeer traag. Ervaar je moeilijkheden om te doen een soort werk online. Uw enige redding is de verwijdering van de Similar Photo Cleaner extensie.

Deze tool heeft een officiële website die u het van downloaden kunt. Maar dat is niet de enige manier om het te krijgen op uw computer is geïnstalleerd. U misschien onbewust het toegang geven tot uw apparaat door te klikken op schaduwrijke advertenties of naar aanleiding van verdachte koppelingen. Spam e-mails en vrije software bundels zijn andere manieren om te penetreren van uw computersysteem. Andere distributie zijn onder meer torrent-bestanden en nep berichten bijgewerkt.

Het is belangrijk dat je weet dat hackers op uw naïviteit en haast, vertrouwen om uw computer infecteren. Niet overhaast in volgende willekeurige advertenties of links, zonder het een tweede gedachte. Je zou denken dat je bent wordt geleid tot betrouwbare bronnen, maar volgende wat die je weet, u ten prooi kan vallen aan een kwaadaardige software.

Wij adviseren gebruikend slechts vergunning gegeven en officiële bronnen om uw softwareupdates te krijgen. Ook na het downloaden van software, raden wij dat u voor een Custom/ geavanceerde soort installatie, in plaats van een snelle kiest. Controleer vervolgens of om op te heffen geen optionele installaties, zodat ze niet krijgen geïnstalleerd. Malware is bekend dat krijgen vermomd als bonusinhoud die wordt automatisch geïnstalleerd op uw PC, kiest u voor een snelle installatie.

U hoeft niet een programma zoals Similar Photo Cleaner. Vanaf het moment dat het wordt geïnstalleerd op uw apparaat, zal deze kwaadaardige app te bespioneren u beginnen. Alle verzamelde gegevens zullen worden gebruikt tegen u en kan worden gebruikt door oplichters, die willen verkopen deze gegevens naar andere verdachte websites van derden. Wat meer is, zal haar bestaan blijken te zijn een probleem voor de prestaties van uw webbrowser ook. Laat het doen van de ernstige schade niet.

Uw het doorbladeren ervaring zal niet hetzelfde als u toestaan dat deze PUP te blijven op uw computer zonder toezicht. Hoe eerder handelt u tegen het, hoe beter. Door het verwijderen van de parasiet die bracht u de Similar Photo Cleaner app, je weer controle over uw browser en uw persoonlijke gegevens te beschermen. Als u niet zeker weet hoe het verder moet, kunnen wij u helpen. Alles wat je hoeft te doen is volg de onderstaande instructies.

Similar Photo Cleaner verwijderen

STEP-1De Manager van de taak worden uitgevoerd door rechts op de taakbalk te klikken en Taakbeheer startente kiezen.

task manager

zorgvuldig kijken naar de bestandsnamen en de beschrijvingen van de draaiende processen. Als u een verdachte vindt, zoeken op Google naar de naam, of contact met mij direct te herkennen. Als u een malware-proces vindt, erop met de rechtermuisknop op en kiest u taak beëindigen.

STEP-4

Open het Configuratiescherm door de Win-toets en de R bijeen te houden. Schrijf appwiz.cpl in het veld en klik op OK.

appwiz

hier, vind een programma u had niet de bedoeling te installeren en te desinstalleren.

STEP-6

Open MS Config door de Win-toets en de R bijeen te houden. Typ msconfig en druk op Enter.

msconfig

Ga naar het tabblad opstarten en schakel posten die ‘Onbekend’ als de fabrikant hebben.

Nog steeds niet verwijderen Similar Photo Cleaner van uw computer? Alsjeblieft, laat een reactie hieronder, beschrijven welke stappen dat u hebt uitgevoerd. Ik zal zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *