Verwijderen Thevideo.me (Chrome/Edge/Firefox) | Bijgewerkt

Uncategorized

Ik schreef dit artikel u kunt gebruiken bij het verwijderen van Thevideo.me. Deze Thevideo.me verwijdering gids werkt voor Chrome, Firefox en Internet Explorer.

Thevideo.me is een video-sharing platform. U kunt uw eigen video’s op de website en het bladeren door een archief van inhoud uploaden. Zoals andere populaire media-netwerken, Thevideo.me heeft een zoekmachine. De website heeft een blog en een partnerprogramma. Mensen kunnen verdienen opbrengst door middel van samenwerking met de eigenaars van het domein. Thevideo.me mei uitzien als een handige en betrouwbare platform, maar de waarheid is dat het een broeierige gevaar havens. De website is gekoppeld aan een adware programma. De schaduwrijke tool genereert ongevraagde inhoud en verzamelt informatie over computergebruikers. Het kan leiden u naar de websites van de corrupte en stelen van gevoelige persoonlijke gegevens van uw online accounts.

De adware achter Thevideo.me wordt gedistribueerd via achterbaks technieken, bekend als donkere patronen. De meest voorkomende propagatie vector is bundeling. Een stuk van software, meestal een illegale programma of freeware, gastheren het uitvoerbare bestand van de geheime tool. De adware is gepland te worden geïnstalleerd in parallel met de download client. Om dit te gebeuren, moet uw goedkeuring. Er zal een optie voor het opnemen van het gereedschap in het installatieproces. De vangst is dat de optie standaard zal worden aangevinkt. Als u de instelling niet maken, zal de adware in uw machine worden toegelaten. Zorg ervoor dat u lezen de eindgebruiker end user license agreement (EULA) en selecteer de aangepaste of geavanceerde installatiemodus.

De volgende techniek van de distributie van de lijst is spam e-mails. De Thevideo.me adware kunt reizen in een bericht, verborgen achter een bijlage. De afzender zal het bestand beschrijven als een belangrijk document, zoals een aanbevolen brief, een factuur, een factuur, een boete, een ontvangst of een dagvaarding. Hij zal aansporen u openen en meteen lezen. Er rekening mee dat toegang tot een geïnfecteerde bijlage volstaat om het overzetten van de ingeperkte malware te starten. Om te controleren of een bepaalde e-mail echt is, het bewijs van de afzender contacten. De laatste propagatie vector die wordt aangepakt is station-door installaties. Dit is de meest vergemakkelijkt techniek. Invoeren van een beschadigde website of naar aanleiding van een gecompromitteerde link kunt zijndoelserver opnieuw op te vragen van het downloaden en installeren van een afgelegen programma. Je moet het doen van uw onderzoek naar onbekende bronnen.

De Thevideo.me adware maakt inkomsten voor de makers door de bevordering van content van derden. De bedrieglijke programma genereert winkelen advertenties in verschillende indelingen, zoals banners, in-tekst links, freebies, coupon vakken, interstitiële, drijvende, contextuele, inline, transitional en vergelijking advertenties. De opdringerige pop-ups zal betrekking hebben op uw actieve browservensters en tabbladen. De heimelijke programma probeert te belang gebruikers met koopje aanbiedingen voor hoogwaardige goederen. Op zal uiterlijk vertoon u naar exclusieve deals voor kleding, accessoires, meubilair, decoratie, tuinieren apparatuur, sportkleding, spellen, speelgoed, en andere items. Om de advertenties opvallen, siert de heimelijke programma ze met heldere kleuren en speciale effecten.

Uiteindelijk, de bronnen voor de advertenties zijn onbevestigde betrouwbaar. De Thevideo.me adware veiligheid scans niet uitgevoerd. De ontwikkelaars zijn alleen geïnteresseerd in het maken van de opbrengst. Zij komen overeen ter ondersteuning van de inhoud van alle betalende partijen. Zij ontvangen provisies op een pay-per-click basis. Aangezien de eindgebruikers niet betalen om te zien de advertenties, is hun persoonlijke veiligheid niet een eerste zorg. Ze te volgen kunt u leiden tot een gevaarlijke web domein en ertoe leiden dat u het contract van malware. Opgemerkt moet worden dat de adware bespioneert aan mensen. Het zal bijhouden van uw browsersessies die een idee over uw belangen krijgt. Dit helpt de schaduwrijke hulpmiddel bij het kiezen van passende shopping-aanbiedingen.

De bewakingsactiviteit in het kader heeft echter een ander doel achter de rug. De eigenaren van de Thevideo.me adware verkopen informatie over darknet markten. Cybercriminelen opruimen vaak illegale marktplaatsen op zoek naar waardevolle informatie. De adware kan verschillende soorten gegevens over u, zoals uw geschiedenis, tracking cookies, toetsaanslagen, IP-adres, geografische locatie, postcode, demografisch profiel, e-mailaccount, telefoonnummer, gebruikersnamen, wachtwoorden en financiële referenties opnemen. Bij het verkrijgen van uw persoonlijke gegevens, zullen de hakkers kunnen penetreren uw online accounts te stelen van hen.

Thevideo.me verwijderen

STEP-1Voordat u begint het echte verwijderingsproces, moet u opnieuw opstarten in de veilige modus. Als u bekend met deze taak bent, slaat u de onderstaande instructies en gaat u verder met stap 2. Als u niet weet hoe het te doen, is hier hoe te opnieuw opstarten in de veilige modus:

Voor Windows 98, XP, Millenium en 7:
Herstart uw computer. Wanneer het eerste scherm met gegevens verschijnt, start u herhaaldelijk op F8 te drukken. Kies dan veilige modus met netwerk via de opties.
Safe Mode with Networking
8/ voor Windows 8.1
Klik op de knop Start, vervolgens klikt u op Configuratiescherm-> systeem en beveiliging — > Systeembeheer — > systeemconfiguratie.
Windows 8 Safe Mode with Network
check de veilige opstartoptie en klik op OK. Klik op opnieuw opstarten wanneer u wordt gevraagd.
Voor Windows 10
Open het menu Start en klik of tik op op de Power-knop.
win10 safemode 1
terwijl de Shift-toets ingedrukt, klik of tik op opnieuw opstarten.
win10 safemode 2

STEP-2Hier zijn de stappen die u volgen moet voorgoed wilt verwijderen uit de browser:

Verwijderen uit Mozilla Firefox:

Open Firefox, klik op de hoogste-juiste hoek , klik op invoegtoepassingen, extensies volgende hit.
firefox extensions
zoekt verdachte of onbekende extensies, verwijder ze allemaal.

Verwijderen uit Chrome:

Open Chrome, klik op het menupictogram chrome op de hoogste-juiste hoek — >Meer gereedschappen -> Extensions. Daar de malware te identificeren en selecteer chroom-prullenbak-icoon (verwijderen).
chrome extensions

verwijderen van Internet Explorer:
Open IE, dan klik op IE vistuig pictogram op de hoogste-juiste hoek — > Invoegtoepassingen beheren.
ie gear
zoeken de schadelijke invoegtoepassing. Verwijderen door op uitschakelen te drukken.

STEP-3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de browser, klik vervolgens op Eigenschappen. Verwijder alles na de .exe”in het vak doel .

ff shortcut

STEP-4

Open het Configuratiescherm door de Win-toets en de R bijeen te houden. Schrijf appwiz.cpl in het veld en klik op OK.

appwiz

hier, vind een programma u had niet de bedoeling te installeren en te desinstalleren.

STEP-5

de Manager van de taak worden uitgevoerd door rechts op de taakbalk te klikken en Taakbeheer startente kiezen.

task manager

zorgvuldig kijken naar de bestandsnamen en de beschrijvingen van de draaiende processen. Als u een verdachte vindt, zoeken op Google naar de naam, of contact met mij direct te herkennen. Als u een malware-proces vindt, erop met de rechtermuisknop op en kiest u taak beëindigen.

STEP-6

open MS Config door de Win-toets en de R bijeen te houden. Typ msconfig en druk op Enter.

msconfig

Ga in het Startlusje en Uncheck posten die ‘Onbekend’ als de fabrikant hebben.

Nog steeds kan niet verwijderen Thevideo.me vanuit uw browser? Alsjeblieft, laat een reactie hieronder, beschrijven welke stappen dat u hebt uitgevoerd. Ik zal zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *