Virus verwijderen BingTracker (Chrome/Edge/Firefox) | Bijgewerkt

Uncategorized
Remove BingTracker

Ik schreef dit artikel u kunt gebruiken bij het verwijderen van BingTracker Virus. Deze BingTracker Virus verwijdering gids werkt op Chrome, Firefox en Internet Explorer.

BingTracker behoort tot de categorie van adware toepassingen. Het programma is geclassificeerd als potentieel ongewenst omdat het gerund door onbekende derden, dat als voornaamste doel is winst te krijgen van u. Zodra BingTracker voert uw PC, begint u met talloze coupons, aanbiedingen en biedt die zijn bedoeld om te helpen u geld besparen. Echter ondanks gepropageerd als een nuttig hulpmiddel voor online winkelen, de toepassing niet daadwerkelijk helpt u om geld te besparen, maar levert inspanningen om te stelen van jou in plaats daarvan.

BingTracker kan fungeren als een spion en stelen uw persoonlijke gegevens. Dus, zelfs als u het niet erg het meerdere advertenties dat veel, houden BingTraker op het systeem in gevaar brengt uw persoonlijke veiligheid. Om die reden het beste wat je kon doen verwijderen van de adware-toepassing onmiddellijk en ter bescherming van uw computer tegen alle andere bedreigingen in de toekomst.

BingTracker maakt gebruik van verschillende methoden voor het infiltreren van uw virtuele machine. In feite, moet het programma krijgen uw goedkeuring voordat het zelf op uw PC installeert, maar het betekent niet dat dit u houden zal veilig. Integendeel, BingTracker is een bedrog toepassing dat u zal niet eens beseffen dat het uw systeem is geïnfecteerd, totdat de pop-up advertenties beginnen overstromingen van uw monitor.

Meestal, BingTracker verbergt achter andere freeware, vanwege het feit dat de meeste computergebruikers doen geen aandacht terwijl er door de installatieprocedure geleid. Met in het achterhoofd dat freeware is vaak gebundeld met malware, je moet zeer voorzichtig bij het instellen van nieuwe software op het systeem, evenals alle de verkoopsvoorwaarden gelezen geboden door de installatiewizard. In andere gevallen is het zeer waarschijnlijk eindigen met adware zoals BingTracker op uw PC.

Sommige van de andere methoden gebruikt door BingTracker in te voeren van het systeem omvatten balk een rit met beschadigde koppelingen, beschadigde websites, en spam e-mailbijlagen of gewoon die zich voordeed als een valse systeem of programma-update die u op uw computer installeren moet.

Remove BingTracker
The BingTracker Virus

Elke keer dat u probeert te openen van uw web-browser, ziet u een pop-up reclame door BingTracker. Dit zal gebeuren opnieuw en opnieuw totdat u de adware-programma uit uw PC verwijderen. De advertenties die je ziet zijn speciaal voor jou uitgekozen en ze hebben een specifiek doel. Eenmaal geïnstalleerd op uw systeem, BingTracker begint uw browsen bewakingsactiviteit in om te begrijpen uw virtuele voorkeuren. Op deze manier de adware leert u kennen en leert welke advertenties zal provoceren van uw interesse en resulteren in een klik. Dan biedt het u met hen.

Houd in gedachten dat elke klik op een advertentie van groot belang voor de advertentie-ondersteunde programma is, omdat het winst winst voor de mensen zich te verschuilen achter het gereedschap. Observeren van uw het doorbladeren gewoonten is echter nauwelijks het enige doel van BingTracker. Eigenlijk, is de toepassing te registreren elke beweging die u online te volgen op het geprogrammeerd. Wanneer de adware voldoende informatie over u verzamelt, deelt het het met de genoemde derde partijen, die het voor kwaadwillende doeleinden kan gebruiken. Dus, als u voorkomen dat gevaar voor uw veiligheid wilt, u moet wissen BingTracker van uw computer meteen.

Gelukkig, de BingTracker verwijdering is niet een moeilijk proces. Handmatig of automatisch, kunt u het programma samen met de advertenties verwijderen. De manuele verwijdering instructies blaten dit artikel. Niettemin, zelfs als u de handmatige verwijderingsproces hebt voltooid, je nog een volledige scan van uw PC uitvoeren teneinde alle restjes van het register of de tijdelijke bestanden. U kunt dit doen door het installeren van een gerenommeerde antimalware-tool die zal alle bestaande bedreigingen tegelijk wissen en beschermt uw systeem tegen malware 24/ 7 per dag.

BingTracker virus verwijdering

STEP-1Voordat u begint het echte verwijderingsproces, moet u opnieuw opstarten in de veilige modus. Als u bekend met deze taak bent, slaat u de onderstaande instructies en gaat u verder met stap 2. Als u niet weet hoe het te doen, is hier hoe te opnieuw opstarten in de veilige modus:

Voor Windows 98, XP, Millenium en 7:
Herstart uw computer. Wanneer het eerste scherm met gegevens verschijnt, start u herhaaldelijk op F8 te drukken. Kies dan veilige modus met netwerk via de opties.
Safe Mode with Networking
8/ voor Windows 8.1
Klik op de knop Start, vervolgens klikt u op Configuratiescherm-> systeem en beveiliging — > Systeembeheer — > systeemconfiguratie.
Windows 8 Safe Mode with Network
check de veilige opstartoptie en klik op OK. Klik op opnieuw opstarten wanneer u wordt gevraagd.
Voor Windows 10
Open het menu Start en klik of tik op op de Power-knop.
win10 safemode 1
terwijl de Shift-toets ingedrukt, klik of tik op opnieuw opstarten.
win10 safemode 2

STEP-2Hier zijn de stappen die u moet uitvoeren om te verwijderen van de kaper vanuit de browser:

Verwijderen uit Mozilla Firefox:

Open Firefox, klik op de hoogste-juiste hoek , klik op invoegtoepassingen, extensies volgende hit.
firefox extensions
zoekt verdachte of onbekende extensies, verwijder ze allemaal.

Verwijderen uit Chrome:

Open Chrome, klik op het menupictogram chrome op de hoogste-juiste hoek — >Meer gereedschappen -> Extensions. Daar de malware te identificeren en selecteer chroom-prullenbak-icoon (verwijderen).
chrome extensions

verwijderen van Internet Explorer:
Open IE, dan klik op IE vistuig pictogram op de hoogste-juiste hoek — > Invoegtoepassingen beheren.
ie gear
zoeken de schadelijke invoegtoepassing. Verwijderen door op uitschakelen te drukken.

STEP-3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de browser, klik vervolgens op Eigenschappen. Verwijder alles na de .exe”in het vak doel .

ff shortcut

STEP-4

Open het Configuratiescherm door de Win-toets en de R bijeen te houden. Schrijf appwiz.cpl in het veld en klik op OK.

appwiz

hier, vind een programma u had niet de bedoeling te installeren en te desinstalleren.

STEP-5

de Manager van de taak worden uitgevoerd door rechts op de taakbalk te klikken en Taakbeheer startente kiezen.

task manager

zorgvuldig kijken naar de bestandsnamen en de beschrijvingen van de draaiende processen. Als u een verdachte vindt, zoeken op Google naar de naam, of contact met mij direct te herkennen. Als u een malware-proces vindt, erop met de rechtermuisknop op en kiest u taak beëindigen.

STEP-6

open MS Config door de Win-toets en de R bijeen te houden. Type msconfigen druk op Enter.

msconfig

Ga in het Startlusje en Uncheck posten die ‘Onbekend’ als de fabrikant hebben.

Nog steeds niet kunt verwijderen BingTracker Virus vanuit uw browser? Alsjeblieft, laat een reactie hieronder, beschrijven welke stappen dat u hebt uitgevoerd. Ik zal zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *